پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403   14:31:48
1398/7/30 سه‌شنبه
با حضور ریاست دانشگاه و فرماندهی سپاه ناحیه شبستر؛
مراسم معرفی مسئولین جدید بسیج دانشجوئی دانشگاه پیام نور شبستر

در راستای اجرای سیاستهای کلی فرهنگی دانشگاه و با هماهنگی های بعمل آمده قبلی با فرماندهی محترم سپاه ناحیه شبستر و حوزه بسیج دانشجویی شهرستان، نظر به فارغ التحصیلی فرماندهان حوزه دانشجویی برادران و خواهران پیام نور شبستر صبح امروز راس ساعت 10 احکام جدید حوزه های بسیج دانشجویی برای افراد جدید معرفی شده با حضور ریاست محترم دانشگاه، فرماندهی محترم سپاه ناحیه، فرماندهی بسیج دانشجویی شهرستان و سایر مسئولین دانشگاه و بسیج در اتاق ریاست محترم برگزار گردید. شایان ذکر است ریاست محترم دانشگاه ضمن قدردانی از مسئولین قبلی حوزه بسیج دانشجویی در طول تصدی آنان، برای افراد جدید معرفی شده آرزوی موفقیت مسئلت نموده و خواستار مطالبه گری بیش از پیش حوزه بسیج موازی با قوانین و مقررات دانشگاه و همسو با فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شدند. در پایان این مراسم احکام فوق توسط رییس محترم دانشگاه و فرمانده محترم سپاه تحویل این عزیزان شد.