پنجشنبه 9 فروردین 1403   16:48:37
برنامه ریزی
1399/6/24 دوشنبه
قابل توجه دانشجویان گرامی در خصوص نحوه انتخاب واحد در نیمسال اول 1399-1400
با توجه به رشته خود، از بین مراکز و یا واحدهای ارائه دهنده، دروس خود را انتخاب کنید

اخبار
با توجه به برگزاری الکترونیکی کلاسهای درسی ترم جاری ، دانشجویان می توانند بر اساس تقسیم بندی صورت گرفته از کلیه مراکز و واحدهای استان نسبت به انتخاب واحدهای درسی خود اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن اعلام این خبر ، گفت : تمامی همکاران ستاد استانی و مراکز و واحدهای استان با برنامه ریزی و تلاش بیش از پیش سعی در ارائه بهترین خدمات الکترونیکی به دانشجویان عزیز را دارند. لذا دانشجویان می توانند با تقسیم بندی صورت گرفته نسبت به انتخاب واحد ترم جاری خود اقدام نمایند.
دکتر معصومی با اشاره به اهمیت رسیدگی به مشکلات احتمالی دانشجویان ، ضمن تاکید بر برنامه ریزی منظم و مدون دانشگاهی ، گفت : طبق بخشنامه های سازمان مرکزی برنامه ریزی مناسبی برای کمک به دانشجویان در تمامی زمینه ها صورت گرفته است که انشالله در طول ترم جاری شاهد عملیاتی شدن آنها خواهیم بود.
شایان ذکر است دانشجویان گرامی می توانند با توجه به جدول تقسیم بندی صورت گرفته ذیل نسبت به اخذ دروس ترم جاری اقدام نمایند.