جمعه 10 فروردین 1403   18:42:24
آموزشهای آزاد
1399/1/30 شنبه
کلاس های الکترونیکی دوره های آموزشی آزاد
دکتر معصومی : دوره های مختلف آموزش آزاد در دوران کرونا به صورت الکترونیکی برگزار می شود.

کلاس های دوره های آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان در دوران شیوع ویروس کرونا و به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی ، به صورت الکترونیکی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان با تاکید بر حفظ سلامتی نیروی انسانی دانشگاه و کمک به قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا ، برگزاری کلاس های دوره های آموزش آزاد دانشگاه را به صورت الکترونیکی جزو برنامه های مهم دانشگاه دانسته و گفت : با توجه به بروز برخی مشکلات ناخواسته و لزوم برنامه ریزی دقیق در خصوص برنامه های آتی دانشگاه در تمامی حوزه ها ، دوره های آموزش آزاد دانشگاه به صورت الکترونیکی در حال برگزاری است و امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیت ایجاد شده در خصوص برگزاری الکترونیکی کلاس های درسی و تبدیل برخی
تهدیدها به فرصت ، شاهد رشد و بالندگی بیش از پیش دانشگاه در تمامی حوزه ها باشیم .
دکتر معصومی با بیان اینکه استان آذربایجن شرقی از زمان شروع دوره های آموزش آزاد همواره جزو سه استان برتر کشور بوده ، گفت : با بررسی نیازها و درخواست های متقاضیان درصدد برگزاری دوره های آموزشی متنوع و به روز به صورت الکترونیکی هستیم تا داوطلبان این دوره ها بدون کوچکترین دغدغه و با استفاده از علم روز دنیا در هر زمان و مکانی توانایی شرکت در کلاس مورد دلخواه خود را داشته باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان با اشاره به زیرساخت موجود دانشگاه و تقویت و تکمیل آن ، گفت : همه علاقه مندان به
یادگیری تخصص های روز جامعه می توانند از این شرایط ایجاد شده و امکانات الکترونیکی دانشگاه پیام نور برای کسب مهارت و تخصص مورد نیاز خود بهره مند شوند.
خانم عباسی مسئول دوره های آموزش آزاد دانشگاه پیام نور استان نیز ضمن قدردانی از حمایت های هیئت رئیسه دانشگاه و تاکید بر بحث درآمد زایی با اتکاء به شیوه های نوین و مطابق نیازهای جامعه ، گفت : به عنوان اولین استان آموزش های خود را در بستر الکترونیکی از آغازین روزهای کاری دانشگاه شروع کرده ایم و کلاس های DBA  و اصلاح سبک زندگی با حضور دانشجویان ثبت نام کننده شروع به برگزاری کرده و سایر کلاس ها با برنامه ریزی صورت گرفته در طی هفته جاری به صورت منظم برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است علاقه مندان به شرکت در دوره های مختلف آموزش آزاد دانشگاه پیام نور استان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره ها با شماره 34777967  تماس حاصل نمایند.