یکشنبه 9 اردیبهشت 1403   11:27:22
1401/9/13 یکشنبه
پیام دکترکیومرث خداپناه به مناسبت گرامیداشت روزدانشجو
رئیس دانشگاههای پیام نورشهرستان شبسترورئیس مرکزرشدواحدهای فناوربنیس - شبستر درپیامی فراررسیدن 16 آذرروز دانشجو را تبریک گفت.

16 آذربرای جامعه دانشگاهی ایران، یادآورآغازی پرشکوه و مقتدرانه ازحضورهوشمندانه واثر بخش دانشگاهیان دررویدادهای حماسی و ماندگارکشوراست.
۱۶آذروروزدانشجو فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت انقلابی دانشجویان ایران اسلامی است. دانشجویانی که باآگاهی و بصیرت دینی و باالهام ازسیره پیامبراعظم(ص)، ائمه اطهارسلام الله علیها، امام امت و نصایح رهبرفرزانه انقلاب خط سرخ شهادت را درمبارزه با استکباروظلم، خط‌ مشی وسرلوحه خودقرارداده‌اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، 16 آذرماه که برگ زرینی از افتخارات دانشجویان عزیزاست، فرارسیدن روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه، خاصه دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر راجهت تولید علم و تلاش روزافزون در سایه منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای نیل به اهداف بلند نظام مقدس ایران عزیز اسلامی، تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) ازخداوند منان خواستارم.
دکترکیومرث خداپناه
رئیس دانشگاههای پیام نورشهرستان شبسترورئیس مرکزرشدواحدهای فناوربنیس – شبستر