شنبه 15 اردیبهشت 1403   17:27:37
1394/7/22 چهارشنبه
آقای دکتر سعید محمودزاده باغبانی
گروه مدیریت و حسابداری

مقالات چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی،ISC  و ISI:

1- تأثیر نظام راهبری شرکت بر میزان محافظه کاری در گزارشگری مالی (فصلنامه پژوهش های حسابداری مالی دانشگاه اصفهان)  (دارای درجه علمی پژوهشی از وزارت علوم، نمایه شده در ISC).

2- بررسی رابطه بین برخی مکانیزم های نظام راهبری شرکت و محافظه کاری در گزارشگری مالی  (فصلنامه تحقیقات حسابداری و حسابرسی انجمن حسابداری ایران) (دارای درجه علمی پژوهشی از وزارت علوم، نمایه شده در ISC).

3- بررسی تأثیر ساختار مالکیت و سرمایه بر میزان هموارسازی سود شرکت ها در بورس اوراق بهادار تهران (فصلنامه حسابداری مالی دانشگاه آزاد واحد مبارکه اصفهان) (دارای درجه علمی پژوهشی از وزارت علوم ، نمایه شده در ISC).

4- بررسی ارتباط ساختار سرمایه و مالکیت با تصمیمات هموارسازی سود (تحلیل خطی و لوجیت)- (فصلنامه پژوهشنامه حسابداری مالی و حسابرسی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز) (دارای درجه علمی پژوهشی از دانشگاه آزاد، نمایه شده در ISC).

5- Study and Comparison of Corporations Governance with Emphasis on Conservatism in Financial Reporting (African Journal of Business Management, ISSN 1993-8233 (Print) -ISI Indexed Journal, 2010 Impact Factor: 1.105).

6- Earnings Management and Accounting Conservatism: The Case of Iran (African Journal of Business Management, ISSN 1993-8233 (Print) -ISI Indexed Journal, 2010 Impact Factor: 1.105).

مقالات ارائه شده در همایش ها:

1- چاپ و ارائه مقاله ای به صورت سخنرانی با عنوان "تبیین رابطه بین سازوکارهای حاکمیت شرکتی (راهبری شرکت) و بازده سهام در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران"  در همایش ملی نقش شفافیت اطلاعات حسابداری در حل بحران های مالی کنونی، 19 اردیبهشت 1389، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین.

2- چاپ و ارائه مقاله ای به صورت سخنرانی با عنوان "سیستم برنامه ریزی منابع بنگاه (ERP) و تاثیر آن بر تحولات مدیریت هزینه (حسابداری مدیریت)" در همایش منطقه ای نقش حسابداری مدیریت و حسابرسی در اصلاح الگوی مصرف، 29 اردیبهشت 1389، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان).

3- چاپ مقاله ای با عنوان "مدیرت سرمایه های فکری و ارزیابی الگوهای آن" در همایش      منطقه ای حسابداری و مدیریت، 25 آبان 1389، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا.

4- پذیرش و چاپ مقاله ای با عنوان "زبان گزارشگری تجاری توسعه پذیر، تحولی نو در گزارشگری مالی" در همایش منطقه ای حسابداری و مدیریت، 25 آبان 1389، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا.

5- چاپ و ارائه مقاله ای به صورت سخنرانی با عنوان "بررسی ارتباط ساختار مالکیت و سرمایه با میزان هموارسازی سود" در همایش منطقه ای بررسی نقش حسابداری در توسعه اقتصادی کشور، 27 آبان 1389، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر کرد.

6- چاپ و ارائه مقاله ای به صورت سخنرانی با عنوان "نگرش مفهومی بر حسابداری منابع انسانی" در همایش منطقه ای پژوهش ها و پیشرفت های حسابداری، 10 آذر 1389، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق.

7- چاپ مقاله ای با عنوان "مدیرت سرمایه فکری؛ رویکردی نوین در مدیریت منابع نامشهود بنگاه" در همایش منطقه ای رویکردهای نوین در دانش مدیریت مالی، 5 آبان 1390، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر.

8- چاپ مقاله ای با عنوان "نگرشی بر اخلاق حرفه ای در حسابداری" در همایش منطقه ای حسابداری و مدیریت، 3 آذر 1390، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

9- چاپ مقاله ای با عنوان "جایگاه فن آوری اطلاعات در حسابداری" در همایش منطقه ای حسابداری و مدیریت، 3 آذر 1390، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

طرح های پژوهشی

1- بررسی رابطه بین مدیریت سود و محافظه کاری حسابداری (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز)

2- بررسی رابطه بین ترکیب هیئت مدیره با مدیریت سود (دانشگاه پیام نور)

سایر مقالات

1- XBRL و گزارشگری مالی شرکتها (دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، نشریه علمی پژوهشی دانشجویی بدره).

2- سرمایه های فکری و مدیریت آن در بنگاه های تجاری (دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، نشریه علمی پژوهشی دانشجویی بدره).

3- مالیات سبز (فصلنامه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز)

4- نگرشی بر بودجه ریزی عملیاتی در کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (فصلنامه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز)

کتب و راهنما

1- حسابداری صنعتی 2، انتشارات راه، سال نشر 1389 و تشویق کتاب مذکور از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز.

2- حسابرسی 2، انتشارات راه، سال نشر 1389 و تشویق کتاب مذکور از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز.

3- راهنمای مدیریت مالی 1، انتشارات راه، سال نشر 1386

4- راهنمای پول و ارز و بانکداری، انتشارات راه، سال نشر 1386

5- راهنمای مالیه عمومی، انتشارات شهر آب، سال نشر 1386

6- راهنمای مدیریت تولید، انتشارات شهر آب، سال نشر 1386