یکشنبه 30 اردیبهشت 1403   04:55:50
اخبار تحصیلات تکمیلی
1394/8/10 یکشنبه
تمدید مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۴ پیام نور
دانشگاه پیام نور مهلت ثبت نام غیر حضوری و ثبت نام حضوری و انتخاب واحد ورودی های جدید تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال ۹۴ را تمدید کرد.

پس از آنکه مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور در ۹ آبان ماه به پایان رسید ، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور ممهلت ثبت نام ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۴ پیام نور را تا ۱۲ آبان ماه ۹۴ تمدید کرد.

با پیگیری های انجام شده در این زمینه ، بالاخره امروز شنبه مجدد سیستم گلستان امکان ثبت نام برای این دسته از دانشجویان را فراهم شد.

براساس اعلام سازمان مرکزی پیام نور مهلت ثبت نام غیر حضوری ، ثبت نام حضوری و انتخاب واحد پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد پیام نور ورودی مهرماه ۹۴ تا روز سه شنبه ۱۲ شهریور تمدید شده است.

ثبت نام و ارائه مدارک پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال ۹۴ پیام نور به صورت غیرحضوری و از طریق سیستم گلستان پیام نور به آدرس reg.pnu.ac.ir انجام خواهد شد. مهمترین نکته ای که در هنگام ثبت نام غیر حضوری باید به خاطر داشته باشید یادداشت کردن شماره دانشجویی پس از ورود به سیستم گلستان است!

بعد از ثبت نام به صورت غیرحضوری ، باید به مرکز قبولی خود مراجعه کنید و مدارک خود را به صورت فیزیکی برای تشکیل پرونده به دانشگاه مورد نظر تحویل دهید تا ثبت نام غیرحضوری شما تایید گردد.

نکته مهم : کلیه پذیرفته‌ شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۴ تمام مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور ، باید پس از تکمیل مرحله ثبت‌نام غیرحضوری در سامانه آموزشی گلستان، جهت تشکیل پرونده و تایید ثبت‌نام در ساعات اداری از تاریخ ۵ آبان ماه لغایت ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۴ به مراکز قبولی خود مراجعه کنند. وپس از مراجعه حضوری و تایید ثبت نام غیرحضوری شما توسط مرکز قبولی امکان ورود به سایت گلستان با شماره دانشجویی رو خواهید داشت و می توانید انتخاب واحد کنید.

از تاریخ ۵ آبان ماه لغایت ۱۲ آبان ماه ۹۴ جهت ثبت نام و انتخاب واحد به سیستم گلستان دانشگاه پیام نور به آدرس :http://reg.pnu.ac.ir مراجعه نمایید.